Region

Slabovidu i teško pokretnu djevojku pokušao da si*uje POZNANIK, sada je u STRAHU da je ne presretne

Djevojka je doživjela horor.

Tužna djevojka - Yayimages.com

Slabovida i teško pokretna M. M. (26) iz Knjaževca (Srbija), koju je, kako se sumnja, pokušao da si*uje poznanik S. M., juče je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Njen punomoćnik, advokat Zoran Stambolić kaže da je M. M. opisala kakav je horor doživjela 4. maja.

– Opisala je sve do detalja šta je i kako radio, i očekujemo da tužilaštvo podigne optužbeni prijedlog. Saznali smo da je S. M. na saslušanju negirao izvršenje krivičnog djela, kao i to da se pred istim tužilaštvom protiv njega vodi još jedan postupak za drugo krivično djelo – kaže Stambolić.

M. M. nakon saslušanja objasnila je da je otišla sa strahom da će možda tamo biti S. M.

– Nisam mogla da jedem niti da spavam cijelu noć. Srećom, on nije bio tamo – rekla je M. M. i dodala da joj je teško palo ponovno vraćanje u sve što se desilo.

– Sve sam morala nanovo da preživim, psihički sam to teško podnijela, ali sam znala da moram da budem jaka, jer samo ovako možda možemo da promijenimo nešto. Djevojke i žene se plaše da pričaju o traumama kroz koje su prošle – kaže M. M.

Podsjetimo, M. M. od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, slabo je pokretna zbog deformiteta stopala, slabovida je, majka joj je preminula prije osam mjeseci i na svu tu njenu muku, S. M. je, kako ona tvrdi, pokušao da je se*sualno iskoristi, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh