Region

Ovo je katastrofa što je uradio: Žika Jakšić ogorčen na Sadika nakon što je pjevao o klanju Srba!

Finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović razbijesnio je javnost nakon što je odjeknula vijest da je pjevao pjesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem.

Žika Jakšić - Screenshot/Prva.rs

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se ovim povodom i osudile njegov potez, a sada je svoj sud dao i jedan od čelnika “Grand” produkcije, Žika Jakšić.

– Ne slažem se sa tim što je uradio. Naravno da je to katastrofa što je uradio. “Grand” je dao zvaničnu izjavu, bezveze je da i ja komentarišem i ne mogu to da činim mimo firme – rekao je Jakšić.

Inače, “Grand” je sa tim u vezi izdao saopštenje u kome su naveli da ne podržavaju mržnju na nacionalnoj osnovi, ali da je kandidat u vrijeme kada je izvodio pjesmu o klanju Srba bio maloljetan i da to nije pjevao tokom takmičenja. prenosi “Ekskluziva“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh