Region

Neslužbeno: Hrvatska uskoro ukida sva ograničenja za građane BiH?

Nakon što je objavljeno da za državljane Republike Srbije više ne postoje ograničenja za ulazak u Republiku Hrvatsku, kako se neslužbeno saznaje, Republika Hrvatska će od 1. jula ukinuti sva ograničenja za prelazak granice i za državljane Bosne i Hercegovine.

Granica BiH i Hrvatske - Agencije

Bosna i Hercegovina prema posljednjim podacima ima bolju epidemiološku situaciju kada je riječ o broju novozaraženih i za očekivat je da se ukinu sve mjere na granicama s Hrvatskom.

Konačnu odluku i zadnju riječ po tom pitanju u iduća dva dana ima Krizni štab Hrvatske na čelu s ministrom Davorom Božinovićem, piše novabila.info.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina je na zelenoj listi u Republici Sloveniji, Njemačkoj i Švicarskoj, u te zemlje se može putovati bez 3G potvrda,piše Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh