Region

Zagrepčanin traži osobu koja mu je ostavila poruku na autu: Želim mu se zahvaliti, neka mi se javi

Putem Facebook grupe sada vlasnik automobila traži osobu koja mu je pomogla

Korisnik Facebook grupe Zakaj volim Zagreb traži osobu koja mu je ostavila poruku u subotu ujutro na automobilu. Naime, čovjeku je iz nekog razloga automobil sam od sebe krenuo. No, našao se tu dobronamjeran građanin i pomogao u nevolji vlasniku automobila. Sada ga on traži.

Auto vam je bio nasred ceste, valjda je popustila kočnica. Zgurali smo vam auto do kraja i stavili kamen ispod gume jer vam je pauk htio dignuti auto. Maknite auto prije nego krećete. Pozdrav, A”, piše u poruci koja je ostavljena. Putem grupe sada vlasnik automobila traži osobu koja mu je pomogla. “Ako osoba koja mi je ovo ostavila u subotu ujutro na autu vidi ovim putem se javno zahvaljujem i molim lijepo da mi se javi u inbox”, napisao je. Ova gesta oduševila je brojne korisnike ove Facebook grupe, prenosi vecernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh