Region

Profesorka beografskog fakulteta (62) spavala sa čak šest mladića: Muž joj radi u istoj ustanovi

Profesorka (62) koja radi na jednom beogradskom fakultetu ispričala je do detalja svoju ludu noć koju je provela sa čak šestoricom mladića odjednom.

– Moj suprug i ja smo se upoznali na fakultetu, i sada radimo zajedno. Kada mi je prvi put predložio “sving” odbila sam u sekundi ali deset godina kasnije rešila sam da pristanem, ali od kada sam probala seks sa više ljudi, postala sam zavisna od toga – izjavila je žena, prenosi republika.

Ona je u početku mislila da njen muž želi samo da ima odnose sa drugim ženama, ali je ipak odlučila da pristane na predlog. Nije ni očekivala da će i ona uživati u seksu sa drugim muškarcima. Ipak, izjavila je da oni na njihov brak gledaju u smislu monogamije, jer uvek zajedno učestuju u seksualnim avanturama, pa to onda ne smatraju prevarom.

– Mi ne živimo u otvorenom braku. Imamo odnose sa drugim ljudima, ali uvek zajedno.

Kako je došlo do šest muškaraca?
– Na jednoj žurci organizator je uputio nekoliko momaka ka meni da ih ja “pripremim” za neku drugu ženu. Posle nekog vremena samo sam upitala da li može još neko želi da se uključi, i na kraju nas je bilo sedmoro. Jedan od njih je imao samo 25 godina, ali su svi bili jako nežni i fini – ispričala je profesorka.

– Često organizujemo trojke, a imamo i parove sa kojima se zabavljamo već godinama. Nadam se da ćemo održati ovaj način života što duže.




Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh