Region

Tijelo dječaka (10) nađeno NA DNU GRADSKOG BAZENA

Tijelo desetogodišnjeg dječaka B. P. bez znakova života pronađeno je sinoć oko 22 i 20 na dnu gradskog bazena u Odžacima kod Sombora (Srbija).

Policija - Insajder/Novak Đurović

Tijelo je pronađeno nakon što je oko 22 sata otac policiji zvanično prijavio nestanak sina.

Prva saznanja pokazuju da nema sumnjivih okolnosti, da se dijete utopilo i da je rjieč o tzv. zadesnoj smrti, prenosi Pink.

U nastavku provera koje je sprovela policija, utvrđeno je da je najvjerovatnije 8-godišnji dječak gurnuo desetogodišnjaka u bazen i da su oni u tom trenutku bili sami na objektu.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti, i kako bi bila uzeta izjava od 8-godišnjeg dječaka, biće angažovani Centar za socijalni rad i dječji psiholog.

Nadležno javno tužilaštvo naložilo je i dodatne provere kako bi se utvrdila eventualna odgovornost uprave bazena u Odžacima, budući da je za rad u obezbjeđenju angažovana gluhonijema osoba.

Istraga je u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh