Region

Milo Đukanović: “Crna Gora ostaje pouzdan NATO saveznik i partner”

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je da Crna Gora ostaje pouzdan NATO saveznik i partner te da nastavlja djelima potvrđivati posvećenost jedinstvu NATO-a.

Milo Đukanović - Balkaninsight.com

Đukanović je to napisao na svom Twitter nalogu u povodu četvrte godišnjice ulaska Crne Gore u NATO.

“Četvrta godišnjica najvećeg međunarodnog dostignuća moderne crnogorske države – članstva u NATO”, napisao je Đukanović.

Crna Gora, kako je naveo, ostaje pouzdan saveznik i partner i nastavlja djelima potvrđivati posvećenost “jedinstvu Saveza, jačanju otpornosti i obrani zajedničkih vrijednosti, produbljivanju suradnje s onima koji dijele naš euroatlantski put i očuvanju međunarodnog poretka zasnovanog na pravilima”.

“Ponosni na ostvareno, odgovorni za budućnost”, istaknuo je Đukanović, piše “Fena”.

Crna Gora je na današnji dan 2017. godine službeno postala 29. članica NATO-a, najmoćnijeg vojno-političkog saveza u svijetu, prenose crnogorski mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh