Region

Dječak (15) i njegov drugar zajedno na motociklu udarili u električni stub

Petnaestogodišnji dječak poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u petak, oko 21 sati, dogodila u lozničkom selu Korenita (Srbija), a teško je povrijeđen sedamnaestogodišnjak.

Nesreća - RAS Srbija

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili na motociklu i udarili su u električni stub, najvjerovatnije zbog gubitka kontrole nad motociklom. Povrijeđeni (17) zadobio je teške tjelesne povrede i prebačen je u Opštu bolnicu Loznica.

U posljednjih šest dana ovo je treća saobraćajna nesreća na lozničkim putevima.

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se 30. maja dogodila na magistralnom putu Valjevo-Loznica, kod naselja Gnila, a trećeg juna se dogodila teška saobraćajna nesreća na putnom pravcu Zavlaka-Tekeriš, sudar kamiona i kombija, u kojoj su poginule su četiri osobe, dve su teško povrijeđene, dok je jedna zadobila lakše tjelesne povrede.

Inače, istoga dana pet minuta prije ponoći na pružnom prelazu u selu Kozjak došlo je do sudara teretnog voza i putničkog vozila u kome su dvije osobe koje imaju 38 i 21 godinu zadobile teške tjelesne povrede. Voz je uništeni automobil gurao oko dvije stotine metara, a morali su da intervenišu vatrogasci i sjeku vozilo kako bi izvukli povrijeđene, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh