Region

Ispovijest preživjelog iz kombija smrti: Sin me je dozivao i jaukao od bolova, a žena ni glasa da pusti

Kada sam iskočio ležao sam neki minut na zemlji kada sam čuo sina da me doziva: ” Tata, tata ” ušao sam u olupinu i izvukao ga, ispričao je za Kurir Zdravković

nesreća - kurir

– Sve sam vidio. Goran je izašao na glavni put, a onda nas je velikom brzinom udario kamion. Kao da je išao 100 na sat. Udario nas je takvom jačinom kao da nas je voz udario. Sjedio sam pozadi i uspio da iskočim kroz prozor. Bio sam sav krvav – rekao je Dejan Zdravković (31) iz Jadranske Lešnice kod Loznice, jedini koji je prošao sa lakšim povredama u jezivom sudaru kombija i kamiona kod Tekeriša u Srbiji.

Zdravković je ovo ispričao za Kurir.

– Kada sam iskočio ležao sam neki minut na zemlji kada sam čuo sina da me doziva: ” Tata, tata ” ušao sam u olupinu i izvukao ga. Jaukao je od bolova, žalio se da ga mnogo boli stomak plakao je a meni se srce kidalo. Potom sam čuo Ljiljanu, Goranovu ženu, kako jauče. Vratio sam se i nju izvukao. Uplašio sam se da će umrijeti ako je ne izvučem. Ne znam odakle mi snaga krv mi se slivala niz lice od posjekotine iznad oka ali sam uspio. Sve je boljelo jaukala je od bolova. Nisam mogao ništa drugo da uradim – kaže Zdravković.

On dodaje da se vratio u kombi da izvuče suprugu Sofiju.

– Niko mi nije prišao da mi pomogne ali dobro bar su zvali Hitnu pomoć. Ušao sam po ženu. Gledao sam je i dozivao Sofija… Molio da otvori oči, ali ona ni glasa da pusti. Sin je plakao na zemlji Ljiljana jaukala od bolova, a vozač kamiona nam je psovao majku cigansku. Kažu da je pokušao da pobjegne, ali je valjda shvatio da nema kud – kaže nesrećni čovjek slomljen od bola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh