Region

Jezivi detalji – Ovo je Stanojka koju je sin ubio: Svi je znaju kao nasmijanu cvjećarku, ali i da je sin više puta tukao

Stanojka D. (62), brutalno je ubijena, najvjerovatnije u subotu, kako se sumnja od strane svog sina Miljana D. (25). Kako smo nezvanično saznali sin ju je usmrtio brutalnim udarcima palicom u glavu.

Stanojka D. - Kurir.rs

Kako smo saznali, Stanojka je godina držala cvjećaru u Kovinu (Srbija). Inače, njen sin Milan ranijih godina trenirao je košarku.

Inače, kako je Kurir nezvanično saznao ovo nije prvi put da je sin Milan digao ruku na svoju majku. Naime, on je prije ubistva nekoliko puta pretukao Stanojku, koja nasilje nije prijavila policiji.

Kako smo nezvanično saznali od komšija, M. D. usmrtio je svoju majku brutalnim udarcima palicom u glavu.

Podsjetimo, Milanu D. je određeno zadržavanje do 48 sati, a zatim će dalje on biti procesuiran. On će najvjerovatnije biti optužen za teško ubistvo. Prema do sada poznatim informacijama, policiji nisu ranije bile upućene prijave za porodično nasilje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh