Region

Bivši MMA borac spasio čovjeka koji je u Savu pao s Mosta slobode u Zagrebu

MATEJA TRUHANA u posljednje vrijeme pratimo kao komentatora u prijenosima priredbi u organizaciji Fight Nation Championshipa, a prije je i sam bio u kavezu.

spašavanje - Index

Bivši hrvatski MMA borac nedavno je spasio jedan ljudski život. Matej je član zagrebačkih vatrogasaca, čiju objavu o njegovom pothvatu prenosimo u cijelosti. prenosi “Index“.

“Drama na Savi. Danas smo primili smo dojavu o padu osobe u Savu s Mosta slobode. Na mjesto događaja odmah upućujemo vozila, dron i plovila. Ubrzo naš Quad (vatrogasac Matej Truhan) po neposrednoj dojavi jedne građanke koja je čula zapomaganje nalazi osobu koja se krajnjim snagama drži za raslinje i spašava je nakon čega dolazi i vozilo Vatrogasne postaje Žitnjak čiji djelatnici pomažu u transportu do Hitne medicinske pomoći”, napisali su na Facebooku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh