Region

Porodica i djevojka u suzama: Prije četiri dana napunio 30, a sada iznenada preminuo

Stefan Andonović, bivši prvak Srbije u plivanju i istaknuti sudac iznenada je preminuo u 30. godini života, javilo je Udruženje plivačkih sudaca Srbije i izrazilo sućut obitelji mladoga sportaša.

Stefan Andonoviić - Novi

“S dubokim žaljenjem obavještavamo javnost da nas je iznenada i prerano napustio naš Stefan Andonović, bivši reprezentativac Srbije u plivanju i istaknuti plivački sudac”, napisali su.

Andonović, rođen je 13. 05. 1991. godine u Beogradu. Bio je nacionalni sudac Plivačkog saveza Srbije. Ono što je Stefan postigao s tek napunjenih 30 godina života pokazuje koliko je ovaj gubitak velik za srpski sport. Bio je član plivačkog kluba Partizan, Beogradskog plivačkog kluba i 11. aprila. U mlađim kategorijama zahvaljujući svojim plivačkim rezultatima postao je član reprezentacije. Kao najuspješniji plivač beogradskih liga, osvajač je čak 11 individualnih pehara. Bio je kadetski, juniorski i apsolutni državni prvak na 200 metara leptir, kao i osvajač mnogobrojnih drugih medalja u raznim disciplinama na državnim prvenstvima i međunarodnim natjecanjima.

Nakon natjecateljske karijere trudio se afirmirati i masters plivanje, a nakon toga, 2017., postaje nacionalni sudac PSS-a i redovito sudi na državnim i regionalnim prvenstvima Srbije te postaje jedan od najperspektivnijih mladih sudacaplivačkih sudaca ‘Udruženje plivačkih sudaca – SRB’ upućujemo najdublje izraze sućuti njegovoj cjelokupnoj obitelji, djevojci Sanji Andrejević i mnogobrojnim prijateljima”, navodi se u priopćenju Udruženja plivačkih sudaca Srbije. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh