Region

Prvi privremeni rezultati: Evo ko vodi u četiri najveća grada

Nakon 10,40 posto obrađenih glasova u Zagrebu uvjerljivo vodi Tomislav Tomašević (Možemo!), a s njim će se u drugom krugu boriti Jelena Pavičić Vukičević (Milan Bandić 365)

Hrvatska, izbori . Avaz.

Nakon 10,40 posto obrađenih glasova u Zagrebu uvjerljivo vodi Tomislav Tomašević (Možemo!), a s njim će se u drugom krugu boriti Jelena Pavičić Vukičević (Milan Bandić 365). Na trećem i četvrtom mjestu zasad su Miroslav Škoro (Domovinski pokret) i Davor Filipović (HDZ). prenosi “Avaz“.

U Splitu nakon 40,49 posto obrađenih glasova vodi Ivica Puljak (Centar), a slijede ga Vice Mihanović (HDZ). Željko Kerum (PGS) prema trenutnim rezultatima ne ulazi u drugi krug.

U Osijeku nakon 60,68 posto obrađenih glasova vodi Ivan Radić (HDZ), a iza njega je Branislav Mlinarević (Domovinski pokret).

U Rijeci je obrađeno 23,76 posto glasova. U uvjerljivom je vodstvu Marko Filipović (SDP), a slijedi ga Davor Štimac (NL).

rezultat – Dnevnik


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh