Region

Kraj tržnice u Dubravi na stablu osvanule četiri omče, vatrogasci ih skinuli

Službenici su izašli na mjesto događaja i napravit ćemo sve potrebne radnje, kratko su rekli iz policije

Četiri konopa nalik na omče za vješanje netko je objesio na jedno od stabala koje se nalaze na tržnici Dubrava u Zagrebu.

Šokantan prizor zgrozio je građane koji su čudnovatu “poruku” podijelili na Facebooku u grupi Dubrava uz popratni opis ‘Izbori se bliže’

-Za prazna predizborna obećanja? Tko se ovo igra pravednika? Nije nimalo smiješno. U kakvom to svijetu živimo? – samo su neki od komentara koji su uslijedili ispod fotografije koja se počela dijeliti po društvenim mrežama.

Iz PU zagrebačke kažu da su odmah po saznanju policajci otišli na mjesto događaja kako bi se napravile sve potrebne radnje i utvrdile okolnosti koje su dovele do tog čina. Prema pričanjima svjedoka, policajci i vatrogasci su bili na intervenciji.

– Policija je razgovarala s prolaznicima i trgovcima jesu li što vidjeli i imaju li ikakvih saznanja, a vatrogasci su nakon toga sa stabla konope skinuli. Vidjeli smo četiri konopa čije značenje ne znamo a niti kada su postavljeni jer nije baš da gledamo u visine. Možda je dječja igra bez poruke, a može biti i zabrinjavajuće upozorenje nekog odraslog koji je ogorčen na stanje i krizu u državi – kažu svjedoci s placa.

Je li misteriozni potez penjanja na drvo i vješanja konopa snimila neka od nadzornih kamera na okolnim objektima, policija istražuje, prenosi jutarnji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh