Region

Krvoproliće: 27-godišnjak ubio majku, pronašli ga u kafiću s krvavim pajserom

Ubistvo je potvrdila i policija navodeći kako se isto dogodilo na terasi porodične kuće kada je 27-godišnjak metalnim predmetom usmrtio 56-godišnjakinju.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

U Šarengradu, nedaleko od Iloka (Hrvatska), večeras je oko 19 sati 27-godišnji muškarac ubio svoju majku.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o I.D. koji je od ranije poznat policiji i koji je bio i pritvaran.

Navodno kako je majku ubio s više udaraca pajserom. Potom je se udaljio u nepoznatom smjeru poslije čega je i policija krenula u potragu za njim. Ubrzo je i uhićen i to, kako nam kažu mještani Šarengrada, u obližnjem selu Bapska gdje je sjedio u kafiću i uz sebe imao krvavi pajser.

Za sada se ne zna motiv ubistva. Policijski očevid na mjestu zločina je u toku, a nad 27-godišnjakom se provodi kriminalističko istraživanje.

Ubistvo je potvrdila i PU Vukovarsko – srijemske navodeći kako se isto dogodilo na terasi porodične kuće kada je 27-godišnjak metalnim predmetom usmrtio 56-godišnjakinju.

– Odmah je intervenirala hitna medicinska pomoć, a nadležni liječnik je potvrdio smrt 56-godišnjakinje.

Počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, no policija je brzo pronašla 27-godišnjaka te je isti priveden u nadležnu policijsku postaju. Na mjestu događaja se provodi očevid, izvijestila je policija, piše “Večernji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh