Region

Svjedok podvođenja progovorio: ‘Djevojčice su dovozili, opijali i nagovarali na intimne odnose s koalicijskim i poslovnim partnerima!‘

O podvođenju žena i maloljetnih djevojčica svjedoči bivši zaposlenik hotela u Končarevu u Srbiji, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma, dugogodišnji gradonačelnik Jagodine i predsjednik parlamentarne stranke Jedinstvena Srbija te dugogodišnji prijatelj Milana Bandića.

Prostitucija - Espreso.rs

Sve to se dešavalo na žurkama koje su organizirane u hotelu, prenosi Nova.rs.

On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloljetnica i žena, nakon posjete potpredsjednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svjedočenje objavila danas na konferenciji za medije.

On u videu koji objavljuje Nova.rs objašnjava na koji način je sve organizirano, tko je sve znao za podvođenje maloljetnica i tko je sve prisustvovao iz vlasti takvim žurkama.

– Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac i roditelj, koji zna što se dešava, riješio sam da ispriča taj deo mog rada za Markovića. Ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije. Radio sam u hotelu Končarevu, a zna se tko stoji iza fiktivnog vlasnika tog hotela. To je Markovićev hotel – navodi svjedok, da bi zatim objasnio što se sve događalo u spomenutom objektu.

– U tom hotel nakon raznoraznih žurki na kojima su pjevale naše estradne zvijezde, taksijem iz Beograda, posredstvom raznih likova su dovožene djevojčice. Po mom slobodnom uverenju imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili sa njim su bili njegovi koalicijski i poslovni partneri.

Znalo se da poslije takvih žurki te djevojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih djevojčica. Njegove hostese su nagovarale te djevojčice, govorile da im neće biti ništa, da će sve biti u redu. A ja vjerujem da su to traume za tu djecu – rekao je svjedok.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh