Region

Državljanin BiH vozio 221 kilometar na sat kroz Hrvatsku

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5.000 kuna

Vožnja - Srna

Hrvatska policija “ulovila” je tokom vikenda vozača iz Bosne i Herecegovine koji je autoputem vozio 221 kilometar na sat.

– U nedjelju, 11. aprila, oko 14:30 sati, na autoputu A3 Bregana – Zagreb – Lipovac zaustavljen je Mercedes, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je iz smjera Lipovca brzinom od 221 kilometar na sat, upravljao 41-godišnji bosanskohercegovački državljanin – saopćila je Policijska uprava Sisačko-moslovačka.

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 5.000 kuna.

Izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima “B” kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh