Region

Uhapšen komunalni policajac zbog sumnje da je si*ovao djevojčicu

Osumnjičeni prilikom izvršenja ovog djela nije bio na službenoj dužnosti.

Policija - Ilustracija / Srbijadanas.com

Komunalni policajac iz Podgorice uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom i nedozvoljene polne radnje – potvrđeno je iz policije.

Kako je nezvanično rečeno, roditelji djevojčice su prijavili slučaj. Policija se ovim povodom nije oglašavala. Osumnjičeni je priznao krivično djelo.

Iako je redakcija Pobjede imala informaciju o identitetu uhapšenog, odlučili su, prevashodno zbog zaštite žrtve, da ne objavljuju te podatke.

Kako je objavila Nova M, osumnjičeni je priznao krivično djelo.

Kako se sumnja, on je presreo djevojčicu u jutarnjim satima u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odvukao je u obližnji portun gdje ju je dodirivao. Djevojčica je dozivala pomoć, ali bezuspješno.

Nakon tog događaja maloletna djevojčica se požalila roditeljima, opisala događaj ali i napadača nakon čega se u istragu uključila i policija.

Inspektori su uzeli snimke sa obližnjih objekata i indentifikovali napadača.

Novoj M su iz komunalne policije gdje je osumnjičeni zaposlen kazali da je osumnjičeni već četiri dana na bolovanju.

Miloš Novović, načelnik komunalne policije je kazao da će kada dobije zvaničnu informaciju o događaju iznijeti stav službe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh