Region

Zagrepčani ispred bolnice ostavili igračke za preminulu djevojčicu

Djevojčica koja je u Klaićevu bolnicu stigla s teškim povredama glave je danas u poslijepodnevnim satima preminula. Građani su se okupili ispred bolnice i ostavili joj igračke, svijeće, poruke…

Zagreb - Pixsell

Večeras građani Zagreba su se okupili ispred Klaićeve bolnice i ispred nje ostavljali poruke, svijeće i plišane igračke za djevojčicu (2,5) koja je izgubila bitku za život u poslijepodnevnim satima.

Posebno je dirljiva i poruka koju je netko ostavio malenoj:

“Malena, ti si naša princeza, naša djevojčica i mi te volimo. Mi smo svi tvoji roditelji i u našim si srcima. Ovog Uskrsa u našim si molitvama, ozdravi. Voli te tvoja majka – cijela Hrvatska.”

Nakon što je prije nekoliko dana završila u bolnici u Novoj Gradiškoj zbog teških povreda glave, djevojčica je prebačena u Klaićevu bolnicu gdje su se doktori borili za njezin život, prenosi 24sata.

Njezini roditelji su u pritvoru. Majci je u poslijepodnevnim satima izmijenjena kvalifikacija kaznenog djela. Tereti ju se za teške tjelesne povrede sa smrtnim ishodom. Prijeti joj kazna do 15 godina zatvora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh