Region

Ispitali oca i majku, djelomično su priznali krivnju. Nju terete za teško povrijeđivanje djevojčice (2)

Istražni sudac bi odluku o zahtjevu za istražni zatvor trebao donijeti nešto iza 14 sati. Na državnom odvjetništvu ispitali su majku i oca pretučene curice koja se bori za život.

Roditelji povrijeđene curice - Ivica Galović/PIXSELL

Nakon što su majku oko 11 sati doveli na ispitivanje kod županijske državne odvjetnice, nešto prije 13 sati na ispitivanje je doveden i otac pretučene djevojčice (2) koja se bori za život u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Roditelji teško povrijeđene djevojčice koja se bori za život u bolnici u Klaićevoj, uz opširnu obranu djelomično su priznali počinjenje kaznenog djela kršenja prava djeteta, potvrdila je u subotu nakon ispitivanja županijska državna odvjetnica Mirela Šmital.

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu završilo je ispitivanje roditelja, a Šmital je najavila da će prema sucu istrage ići s prijedlogom određivanja istražnog zatvora za oba roditelja.

U ovom slučaju majka je prvooptužena i nju se tereti za pet kaznenih djela povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne povrede.

Oca državno odvjetništvo tereti za četiri kaznena djela teške povrede djetetovih prava i nanošenja osobito teške tjelesne povrede.

Odluka o istražnom zatvoru trebala bi biti poznata iza 14 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh