Region

Roditeljima ‘pao kamen’ sa srca: Nestala djevojčica se javila svojim bližnjima

Ova informaciju objavljena je na sajtu fondacije “Tijana Jurić”.

Ana Mirković - Facebook

Ana Mirković (14) iz Kragujevca (Srbija), čiji je nestanak prije nekoliko dana prijavila njena porodica, javila se roditeljima da je živa i zdrava.

Ova informaciju objavljena je na sajtu fondacije “Tijana Jurić”, a zašto je djevojčica otišla od kuće i gdje je za ovo vrijeme bila i dalje se ne zna.

Podsjetimo da je Ana Mirković, učenica sedmog razreda Kragujevačke škole, nestala prije oko desetak dana ispred staračkog doma u Šumaricama u Kragujevcu, i od tada se o njoj ništa nije znalo.

Porodica je prijavila nestanak nadležnima , a poruka da se traga za djevojčicom proširila se po društvenim mrežama kao i na sajtu “Nestali Srbija – Tijana Jurić”.

Ana je bila smještena u prihvatilištu za djecu Centra „Kneginja Ljubica“ po nalogu Centra za socijalni rad, koji kako tvrde iz ove ustanove samovoljno napustila, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh