Region

Ispovijest drugarice mladića (19) čije je tijelo pronađeno u Surdulici- “Bio je napaćena duša, želio je negdje da pripada”

Tijelo je pronađeno na oko 800 metara udaljenosti od poljoprivredne škole “Josif Pančić” u blizini Surdulice (Srbija)

Lazar Ljubisavljević - Facebook

Lazar se vratio iz Beograda u Vranje (Srbija) jer je želio negdje da pripada. Htio je da uspostavi dobru vezu sa porodicom, ali izgleda da mu to, nažalost, nije pošlo za rukom.

Ovako priča najbolja drugarica Lazara Ljubisavljevića (19) čije je tijelo juče ujutru, nakon nekoliko dana potrage pronađeno u blizini srednje škole kod Surdulice. Pored tijela mladića pronađena je kesa puna lijekova, a u njegovom džepu recepti za iste.

Prvi podaci iz istrage ukazuju na to da je tinejdžer sebi oduzeo život, ali je njegovo tijelo poslato na obdukciju koja treba da potvrdi ove sumnje.

Lazarova drugarica kaže da je on bio “napaćena duša” koja je željela negdje da pripada. Prema njenim riječima, nakon što je pušten iz Doma za djecu bez roditeljskog staranja, Lazar je odlučio da se vrati u Vranje i uspostavi dobru vezu sa porodicom, ali izgleda da mu to, nažalost, nije pošlo za rukom.

– U principu glavni problem je što je potraga za njim trajala danima i svi su bili sigurni “ma radio je on to i prije vratit će se”. Nažalost niko ne bježi vječno. Uvijek na kraju bude stravičan ishod kao što je, nažalost, ovaj – kaže Lazarova drugarica.

Ona dodaje da misli da bi mladić bio pronađen živ da mnogi nisu bili sigurni u to da je on samo pobjegao i da će se vratiti.

Kako i zašto je Lazar završio u Domu za djecu bez roditeljskog staranja u Beogradu, njegova prijateljica kaže da ne zna.

Tijelo devetnaestogodišnjeg Lazara Ljubisavljevića za kojim se tragalo od 17. marta pronađeno je juče ujutru u Surdulici oko 8.30 sati.

Tijelo mladića je pronađeno na oko 800 metara udaljenosti od poljoprivredne škole “Josif Pančić” u blizini Surdulice, u nedostupnom dijelu parcele uraslom u trnju. U džepu nesrećnog mladića pronađeni su recepti za lijekove na njegovo ime.

– Na tijelu mladića nema tragova nasilne smrti – rekli su u lokalnoj policijskoj stanici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju biće izvršena obdukcija tijela, na osnovu koje će se utvrditi tačan uzrok smrti devetnaestogodišnjeg mladića.

Podsjetimo, Lazar je nestao prije više od 15 dana. Policija zvanično za njim traga od 20. marta, kada je prijavljen nestanak, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh