Region

Srpska manekenka progovorila: Imala sam 17 godina, stavio mi je ruku na butinu…

POTAKNUTA ispovijesti glumice Danijele Štajnfled koja tvrdi da ju je silovao glumac Branislav Lečić, srpska manekenka Ivana Korab progovorila je o uznemirujućoj situaciji koja joj se dogodila kao 17-godišnjakinji.

Ivana korab - Index

“Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer se onda možemo boriti protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi. Imaš mladu nadu koja vjeruje u sebi i ti (moćnik ili bilo tko drugi) joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za cijeli život”, rekla je manekenka koja je karijeru izgradila u SAD-u.

“Neprijatne situacije sam doživjela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovjek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopće slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i eksplozivna”, prisjetila se tijekom gostovanja u emisiji DeToxic. prenosi “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh