Region

SRPSKI MEDIJI – LEČIĆ PROŠAO POLIGRAF? Ovo pitanje je bilo ključno!

Branislav Lečić je stanicu napustio nakon sedam sati davanja iskaza u svojstvu građanina.

Branislav Lečić - Slobodnabosna

Srpski glumac Branislav Lečić je danas bio i na poligrafskom testiranju, javljaju pojedini beogradski mediji. Prema njihovim saznanjima, Lečić je navodno odgvorio na sva pitanja koja su mu bila postavljena i prošao je poligraf.

Mediji tvrde da je na pitanje “Da li je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld” odgvorio sa NE, a poligraf je navodno odgovor označio kao istinit.

Branislav Lečić je oko 14 časova došao u policijsku stanicu na informativni razgovor u svojstvu građanina, zajedno sa svojim advokatom. Za sada Lečić još uvijek nije osumnjičen, a ni pod istragom. Informativnom razgovoru prisustvuje i zamjenik Višeg javnog tužioca.

Kako su ranije večeras prenijeli pojedini beogradski mediji, srpski glumac je u stanici negirao optužbe Danijele Štajnfeld i zatražio je da mu se na licu mjesta uradi poligrafsko testiranje. Mediji su prenijeli da su navodno pojedini policajci bili zatečeni takvim zahtjevom srpskog glumca.

Ispred ove beogradske policijske stanice nalazi se veliki broj medija koji čeka da Branislav Lečić izađe i da izjavu. prenosi 2Novi“.

Podsjetimo, glumac Branislav Lečić ušao je u pratnji advokata u policijsku stanicu ušao krajnje nasmijan i opušten okupljenim novinarima i fotografima poželei sretan rad, a na pitanje da li će ići na poligraf, Lečić je tom prilikom rekao:

“Već davno sam vam rekao, ja sam spreman na sve”, kazao je Lečić i u pratnji svog advokata ušao u zgradu policije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh