Region

VODITELJICA HRISTINA SE PONOVO OGLASILA, IMA VAŽNU PORUKU ZA LEČIĆA: “Ko god da je …”

Voditeljka Hristina Stojiljković oglasila se ponovo na Tviteru, nakon što je glumac Branislav Lečić sinoć objavio svoju verziju “e*otske” prepiske sa njom.

Hristina Stojiljkoviić - Blic

Hristina Stojiljković je sinoć najprije napisala: “Ahahahahaha pa ovaj čovjek je spreman na sve”, a sada se ponovo oglasila.

– Ko god da je fotošopirao i montirao moje navodne “poruke” zaboravio je i prilikom prekucavanja da koristi kvačice na s u “pošaljemo” i c u “vozač”, kao što stoji u mojoj jedinoj stvarnoj poruci, hvala bogu pa je sve lako provjerljivo i dokazivo tamo gdje treba, opustite se ljudi – napisala je voditeljka na Tviteru.

Podsjetimo, nakon što je objavljeno da je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića da ju je si*ovao u maju 2012. godine, voditeljka Hristina Stojiljković je objavila prepisku sa glumcem i podijelila slike poruka za koje tvrdi da joj je on slao prije dve godine. prenosi “Novi“.

Potom se sinoć oko ponoći oglasio i Lečić, objavivši svoju verziju prepiske sa voditeljkom, Lečić je praktično optužio Hristinu Stojiljković da je namjerno izbrisala neke od poruka iz prepiske kako bi izgledalo da je on se*sualni manijak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh