Region

STIGLA REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA! OVO SU SVI ČEKALI: Evo šta je glumac uradio kada je saznao za OVAJ SLUČAJ

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao u majku 2012. godine.

Branislav Lečić - Nezavisne

Lečić će u petak dati iskaz u Višem javnom tužilaštvu povodom optužbi.

Kolege sa glumačke scene su podijeljene kada je ovaj slučaj u pitanju, a mnogi su otvoreno istupili protiv Branislava Lečića i podržali Štajnfeld. Prva među njima je Mirjana Karanović koja je odbila da sa kolegom igra u predstavi.

Kako mediji prenose, pored nje, među potpisnicima inicijative su i Miloš Biković, koji igra glavnu ulogu u pomenutoj predstavi, kao i glumac Miodrag Radonjić, dok su preostali glumci uzdržani, piše Srbija Danas.

Ovim povodom, Beogradsko dramsko pozorište izdalo je i zvanično saopštenje.

– Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtjev većeg dijela ansambla predstave “Kad su cvetale tikve”, glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije. Zbog kompleksnosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati – naveli su iz pozorišta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh