Region

Muškarac pokušao nožem ubiti ženu pa sebe, prestravljena kćerka pozvala policiju

Danas oko 11 sati u novopazarskom naselju Selakovac, došlo je do porodične svađe između muža i žene, u kojoj su oboje zadobili ubodne rane.

Policija - Fokus.ba

Kako se saznaje, nakon kratke svađe muškarac je pokušao da usmrti svoju suprugu ubodom noža u grudni koš, a zatim je sebi pokušao da oduzme život. Uplašena kćerka pozvala je policiju koja je munjevito reagovala i zaustavila dalje krvoproliće, piše Indeksonline.

Muškarac je uspio sebi da zada tri uboda nožem u predjelu stomaka i grudi, pa je policija pozvala hitnu službu, javlja Mondo.rs

Međutim, uslijed obilnog krvarenja žena je izgubila svijest, pa su je policajci transportovali službenim vozilom do bolnice, gdje se ona trenutno nalazi u teškom stanju.

Nakon što je vozilo hitne službe stiglo na lice mjesta, muškarac je pokušao sebi da zada još jedan ubod nožem, u čemu su ga spriječili ljekari zajedno sa policijom.

“Oba pacijenta se nalaze u šok-sobi, ali je muškarac u težem stanju”, rečeno je iz novopazarske Opšte bolnice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh