Region

Sve se odigralo u tajnosti prije par mjeseci: Sanjina supruga se nije pojavila na sahrani, a ovo je razlog

Iako više nisu bili zajedno, Karajanoljevu je, po svemu sudeći, smrt bivšeg supruga potresla, pa se od njega oprostila putem Instagrama.

Aleksandar Sanja Ilić - Screenshot

Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je juče u prisustvu porodice i prijatelja na Novom groblju, ali sahrani nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karajanov.

Razlog za to je što su se oni, kako navode mediji, razveli u novembru prošle godine.

Veliku pažnju javnosti je privuklo to što na posljednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru nije bila Tatjana, kao ni dan prije na komemoraciji upriličenoj na RTS. Takođe, njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Kako saznajemo, Karajanovljeva se godinu dana prije zvaničnog rastanka iselila iz porodičnog doma u kojem je živjela sa Sanjom i od tada nisu zajedno. O ovome javnost nije ništa znala jer kompozitor nikada privatni život nije isticao u medijima i nije volio da bude u centru pažnje na taj način, niti da pravi skandale. Tako je bilo i tokom i nakon razvoda od druge supruge, pa su se rastali u najvećoj tišini. O krahu njihovog braka znali su samo najbliži.

Iako više nisu bili zajedno, Karajanoljevu je, po svemu sudeći, smrt bivšeg supruga potresla, pa se od njega oprostila putem Instagrama.

Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvijek imati mjesto u mome srcu. Neka su anđeli s tobom – napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije. Podsetimo, Ilić i Tatjana vjenčali su se u oktobru 2016. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku na jednom splavu. Iako je mislio da nakon smrti supruge, glumice Zlate Petković, neće naći ljubav, iznenadio se kada je upoznao Karajanovljevu.

Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu – rekao je tada Sanja za medije, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh