Region

Poginula žena u kotlarnici porodične kuće

U Velikom Selu kod Kikinde (Srbija) u četvrtak uveče, oko 19 sati, dogodila se tragedija u porodičnoj kući kada je, po svemu sudeći, nesretnim slučajem, stradala D.L. (57).

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Ona je život izgubila u kotlarnici za centralno grejanje prilikom loženja vatre. Život je izgubila na licu mjesta.

– Žena je izašla iz kuće i otišla u kotlarnicu da založi vatru radi grijanja. Ukućani su bili u kući, a kada se nije vratila dvadesetak minuta, sin je otišao da vidi zbog čega se zadržala, što se ne vraća. Međutim, kada je ušao u kotlarnicu zatekao je beživotno tijelo majke. Odmah je pozvao Hitnu službu, ali je ljekar, nažalost, mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. Žena je smrtno stradala od opekotina koje je zadobila ložeći vatru – rekao je izvor blizak istrazi, prenose “Novosti”.

Kako je tačno vatra buknula i praktično zapalila ženu koja nije uspjela da se skloni od plamena i pobjegne, zasad nije poznato. Hitna služba nije uspjela da je spasi, jer je već bila bez znakova života kada je ljekar stigao na mjesto događaj.

Hitna služba je o ovoj tragediji obavijestila policiju, koja je potvrdila ovaj tragičan događaj, ne saopštavajući druge detalje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh