Region

Detalji misteriozne smrti žene: Tijelo doneseno u šumu pa obješeno, mještani zatekli jezivu scenu!

Meštani Družetića kod Koceljeve (Srbija) u strahu nakon što su se u njihovom ataru misteriozno pojavili ljudski ostaci.

Šuma - Net.hr

Tijelo žene starosti između 30 i 40 godina pronađeno je sa omčom oko vrata u poodmakloj fazi raspadanja u utorak u ataru sela.

Kako se nezvanično saznaje, pretpostavlja se da je tijelo donijeto i obješeno o drvo u šumarku, 100 metara od seoske zadruge. Leš su pronašli lovački psi kada ih je vlasnik vodio na istrčavanje. Kako navodi izvor iz istrage, prvi nalazi su pokazali da je nesretna žena, po zasad ne utvrđenim okolnostima, izdahnula prije gotovo tri mjeseca.

Jedan o mještana ovog mačvanskog sela navodi da je njegov komšija zatekao stravičan prizor u šumi, kada su se njegovi psi uznemirili.

– Znate, to su lovački kerovi koji imaju jako izoštren njuh. U jednom trenutku krenuli su drugim putem od onog kojim idu svaki dan, a moj komšija je pošao za njima kada je čuo njihov lavež. Odmah je vidio leš žene koji je bio obješen o drvo. Čovjek se toliko šokirao, da je uspio samo da pozove policiju. Mi smo mirno selo, nikada ništa slično nije zabilježeno kod nas – kazao je meštanin, koji je insistirao na anonimnosti.

Nakon što se vratio u selo vlasnik psa je ispričao ženi šta je zatekao u šumi, a potom su se mještani uputili na mjesto na kome je pronađen leš. Kako navodi mještanka Jovanka S, leš nesrećne žene će pamtiti dok je živa.

– Bio joj je rasporen i stomak, vidjela sam joj crijeva. Čitavo selo se trese, vjerujte. Plašimo se da izađemo na ulicu, sve ovo je jedna velika misterija za nas – priča mještanka.

Kako navodi izvor blizak istrazi, pretpostavlja se da nesrećna žena nije iz Družetića, jer u ovom selu niko nije prijavio nestanak.

– Slučaj je prijavljen oko 17 časova u utorak. Budući da je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, sumnja se da ga je neko donio u ovo selo. Pretpostavlja se da je to učinilo više osoba. Ovakve indicije potvrđuju i to što mještani baš u taj dio sela dovode stoku.

Da se kojim slučajem žena ojbesila baš na tom mjestu, životinje bi odavno nanjušile leš. Pred nama je vrlo teška istraga, ali DNK test bi trebalo da otkrije identit – navodi izvor, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh