Region

Vladimir se zaljubio u kumicu, pa se zbog nje razveo: Kad ju je zaprosio, otkrio je najstrašniju tajnu

Ni na kraj pameti mu nije bilo da će saznati ovako nešto.

Vladimir Molotko - Screenshot

Ukrajinac Vladimir Molotko (38) morao je da napravi rusvaj u familiji kako bi saznao najveću tajnu koja se od njega krila cijelog života.

Vladimir je bio sretno oženjen Ladom kada je početkom prošle godine saznao da su se njegovi kumovi vratili poslije 25 godina iz Sjedinjenih Američkih Država. Sa roditeljima i ženom otišao je da ih posjeti u Čerkasi, prenosi portal Unian.

Kako kumicu Polinu (32) nije vidio bukvalno od djetinjstva nije ni znao da će mu srce “ludo zaigrati” kad se bude pozdravio s njom. Što je najinteresantnije, i kod Poline se desila ista stvar, otkrio je Vladimir na Fejsbuku.

Poslije dvije nedelje ponovo su se svi vidjeli, samo što je Vladimir namjerno uspio da ženu Ladu ubijedi da ostane kući. Sa Polinom se potpuno zbližio i oni su u roku od nekoliko nedjelja otpočeli aferu. Zbog ljubavi sa Polinom, Vladimir je napravio naizgled nezamisliv korak – riješio je da stavi tačku na skladan brak sa Ladom.

Roditelji su bili u potpunom šoku, a šta tek reći kako su se osjećali kada su saznali da je u vezi sa kćerkom njihovih vjenčanih kumova!? Odnos između starih kumova potpuno je i nepovratno narušen, ali se Vladimir i Polina nisu ni osvrtali na to.

Iznajmili su stan u Kijevu, Vladimir je krajem prošle godine zaprosio Polinu. Nekoliko dana poslije najljepšeg momenta u njihovoj vezi, Polina mu je u jednom usputnom razgovoru otkrila najveću tajnu. Vladimir, naime, nije ni znao da je on usvojen kao beba!

Polina je za to saznala od roditelja kada su se vratili iz SAD i kada su joj pričali o Molotkovima i historiji odnosa sa njima. Vladimir se zbog novih informacija o svom životu vratio kući da popriča s ocem i majkom. To veče zauijvek će mu ostati urezano u sjećanje jer su oni potvrdili tu priču, piše Unian.

Bez obzira na sve, on je riješio da nastavi sa životom praveći se kao da se ništa nije dogodilo. Štaviše, kumica Polina je već u drugom stanju, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh