Region

Ubica Sare (27) sutra će biti sahranjen: Konačno poznato ko će biti zadužen za Marjanov pogreb

Marjan S. presudio je sebi nakon što je ubio Saru A. (27).

Marjan Stamenković i Sara Asanović - Facebook / MUP RS

Marjan Stamenković, koji je sa šest metaka ubio Saru Asanović na bezinskoj pumpi u Vranju, a zatim sam sebi presudio tokom policijske akcije, kada je nakon par dana bjekstva pronađen, biće sutra sahranjen potvrđeno je u komunalnom preduzeću “Komrad”.

Marjan Stamenković je presudio sebi 22. februara u šupi jednog domaćinstva gdje ga je policija locirala. Inače, za njim se tragalo od subote 20. februara kada je na osnovu snimaka utvrđen identitet ubice.

Policija je opkolila Marjana u jednoj kući u kojoj se sakrio. Pregovori su trajali kako bi se osumnjičeni mirno predao i da bi se izbjeglo dalje krvoproliće.

Na benzinskoj pumpi u Vranju je ubijena Sara A. (27) dok je sjedila u kafiću sa još jednim mladićem. Na snimku se jadno vidi kako ubica žrtvi pokazuje telefon, tiho razgovaraju, a potom ustaje i ispaljuje metke.

Marjan je imao samo jedan uslov, da se napije vode.

Policajcima je navodno rekao: “Da ne odem žedan na onaj svijet”.

Poslije toga su se začula dva pucnja. Marjan S. presudio je sebi.

O motivim ovog surovog zločina koji je potresao Vranje i cijelu Srbiju još se nagađa, ali, po svemu sudeći u pitanju je patološka ljubomora.

Podsjećamo da nakon obdukcije niko nije želio od rodbine da preuzme tijelo ubice, zbog čega će biti sahranjen o trošku grada, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh