Region

MONSTRUOZNO: ZIDAR BLUDNIČIO NAD MALOLJETNOM SESTROM SVOJE DJEVOJKE

Nezaposleni zidar (30) sa istoka Hrvatske suočio se sa optužnicom tužilaštva nakon što je bludničio nad maloljetnom sestrom svoje djevojke, pred kojom se takođe i samozadovoljavao.

Policija - Nezavisne.com

Njegov zločin potiče od ljeta 2019. godine dok je boravio u kući djevojkinih roditelja, gdje su djevojka i on, zajedno sa sestrom njegove djevojke spavali.

Okrivljeni je tokom noći, prema optužnici, ustao i odšetao do kreveta u kom je spavala maloljetnica. Tada je izvadio svoj polni organ i samozadovoljavao se, dok je drugom rukom počeo da dira djevojčicu.

Uplašena maloljetnica ga je odmah odgurnula, posle čega se on vratio u svoj krevet i nastavio sa samozadovoljavanjem, uz to gledajući pornografiju na mobilnom telefonu i glasno je uzdisao dok nije zaspao.

Policija je za ova gnusna dešavanja saznala tek nakon godinu dana, jer je djevojčicu bilo sramota i strah, ali je muškarac na kraju prijavljen za polnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina kao i za samozadovoljavanje pred djetetom.

Počinilac je negirao svoj gnusni čin, i krivicu svalio na svoju taštu koja se tih dana posvađala sa njim i drugom kćerkom.

Porodica je od ranije pod nadzorom Centra za socijalni rad, pa su majci maloljetnice i ujedno žrtve, izrečene mjere zbog propusta u roditeljstvu.

Ukoliko se okrivljenom muškarcu i sudskim putem dokaže krivica, prijeti mu višegodišnji zatvor, prenosi Jutarnji list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh