Region

Mladić (21) osumnjičen da je ubio muškarca u porodičnoj kući

Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja, a u saradnji Policijske uprave i županijskog Državnog tužilaštva nastavlja se uviđaj.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

Policija je oko 5 sati u utorak dobila dojavu o sukobu u porodičnoj kući u Ruščici kraj Slavonskog Broda. Pronašli su tijelo muškarca (56), a uhvatili su mladića (21) za kojeg se sumnja da ga je ubio.

Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kada su u porodičnoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe, koja je 1965. godište, a u blizini su pronašli i uhvatili mlađu mušku osobu, 2000. godište, zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo – izjavila je jutros u 7.30 sati Kata Nujić, portparolka Policijske uprave brodsko-posavske.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja, a u saradnji Policijske uprave i županijskog Državnog tužilaštva nastavlja se uviđaj, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh