Region

ZA TRI DANA OSTAO BEZ PORODICE ZBOG KORONE: DOK JE SAHRANJIVAO OCA I MAJKU, STIGLA JE VIJEST DA JE IZGUBIO I BRATA

Najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju koja je zadesila porodicu Maksić iz sela Vražogrnci u općini Aleksandrovac.

Dejan Maksić - Hayat

Dejan Maksić ostao je za tri dana bez oba roditelja i brata.

U kruševačkoj covid bolnici u četvrtak 18. februara Dejanu je preminuo otac Milovan 1949. godište, u petak 19. februara majka Nada 1955. i juče 20. februara i brat Goran rođen 1980. godine.

Dok je u subotu sahranjivao roditelje na seoskom groblju u Vražogrncima, iz Kruševca je stigla najgora moguća vijest da je i njegov brat Goran, preminuo od posljedica koronavirusa.

Goran će biti sahranjen u ponedeljak 22. februara, pored svojih roditelja na groblju u Vražogrncima. Komšije i prijatelji koji tješe neutješnog Dejana, imaju samo riječi hvale za porodicu Maksić.

Pokojni Goran bio je izuzetno dobar momak, marljiv i pošten, volio je da pored svojih poslova pomaže drugima, imao je rijetko dobru narav i plemenitu dušu.

Na seoskom domu stoje tri umrlice, u selu vlada velika nevjerica u sve što se dogodilo, a cijela Župa se saosjeća sa porodicom, prneosi “Fokus“.

Dejan ostaje da se bori kroz život sa suprugom Biljanom i velikim bolom jer za tri dana izgubio svoje najmilije osobe sa kojima je dijelio sve što je život donosio – prenose Nezavisne narodne novine Rasinskog okruga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh