Region

SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK: Iste noći zakucao se u saobraćajni znak i SLUPAO 250.000 EURA!

Srbin (19) je izazvao saobraćajnu nezgodu danas rano ujutru u mestu Nojenhof u Švajcarskoj, na izlasku sa auto-puta kada se Ferafijem F8 Tributo, zakucao u saobraćajni znak, prenose švajcarski mediji.

U pitanju je neiskusni vozač i ceo ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cena ovog vozila se kreće oko 250.000 evra.

Po pisanju švajcarskih medija, mladi Srbin je hteo da se isključi sa auto-puta, kada je izgubio kontrolu iz, za sada, nepoznatih razloga. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na licu mesta i onh je izjavio da je skrenuo sa puta, da bi izbegao neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o celom incidentu, a skupoceni Ferari je oduzet. U trenutku nezgode sa njim u kolima je na suvozačkom mestu bio drugi mladić, takođe Srbin, za koga novinari izvešavaju da je njegov “drugar”.

Obojica su rodom iz Kruševca.

“Vozili smo se po Cirihu te večeri, pre nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio ferari od svoga oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladneli, ali je se bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske pumpre”, izjavio je drugar vozača Ferarija, ali nije mogao da kaže nešto više o uzrocima ove bizarne neseće.

“Gledao sam u svoj mobilni telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac”, dodao je on.

Policija nije saopštila kolika je šteta na ferariju, a u ovoj nezgodi nisu povređeni ni jedan ni drugi. Ipak, posledice po mladog vozača su jasne, on je istog tenutka izgubio vozačku dozvolu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh