Region

Ovo je mladi par koji je nastradao u vikendici od strujnog udara

Uroš Đorđević (29) i njegova devojka Jovana Jovanić (30) iz Požege stradali su u vikendici u Kremni, najverovatnije u ponedeljak uveče od posljedica strujnog udara, potvrdila je istraga

Uroš i Jovana - Kurir

Prema nezvaničnim informacijama Višeg javnog tužilaštva iz Užica, do ovih zaključaka došlo se na osnovu rezultata obdukcije tijela dvoje stradalih i na osnovu zaključaka vještaka elektro struke. Na osnovu položaja tijela, vještaci su zaključili da je Uroš stradao od strujnog udara dok se kupao, a da je Jovana stradala ubrzo zatim dok je pokušavala da mu pomogne, prenosi “Novi“.

Njih dvoje došli su u Kremnu u subotu ili nedelju sa ciljem da vikend i praznike provedu u kući Uroševe rodbine. Posljednji put su viđeni u selu u ponedeljak popode, a u utorak, pošto se nisu javljali na telefon na vrata kuće gdje su dvoje mladih boravili došao je jedan od rođaka porodice koji je unutra zatekao stravičan prizor, beživotna tijela dvoje mladih.

Zbog tragedije koja je potresla ovaj kraj, u Požegi je proglašen dan žalosti. Dvoje mladih koji su radili u preduzeću “Budimka”, planirali brak i zajednički život biće sahranjeni na Novom groblju u Požegi, odsno Jovana Jovanić u Velikoj Ježevici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh