Region

Srpsku opozicionarku tokom presice gađali živom kokoškom

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja

Mairinka Tepić - Fokus

Bizaran incident dogodio se danas na konferenciji za novinare Marinike Tepić, kada je jedan od okupljenih protivnika potpredsjednicu srbijanske Stranke slobode i pravde (SSP) gađao živom kokoškom!

Kamere Nova.rs zabilježile su trenutak kad su Tepić gađali kokoškom usred konfenrencije za medije na otvorenom.

“Čovjek je svo vrijeme čuvao kokošku u kutiji, a onda ju je bacio na Mariniku. To je prije svega iživljavanje nad životinjama, šta je kokoška i kome kriva…”, rekli su za Nova.rs oni koji su svjedočili incidentu, prenosi “Fokus“.

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

“Govori što si nervozna!”, “Gdje je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, vikali su okupljeni u Pančevu, na mjestu gde je Tepić držala konferenciju za novinare. Prema riječima reportera Nova.rs, obezbjeđenje je tijelima šitilo Tepić od nasrtaja. Neko iz mase je u jednom trenutku bacio i kokošku na potpredsjednicu SSP-a.

Tepić je rekla da je Vladimir Grek, jedan od uhapšenih zajedno sa Veljkom Belivukom, čovjek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sjedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh