Region

Snimka s mobitela Filipa Zavadlava: “Marija, u k**** san cili, mislin da ovo neće dobro završiti…”

U nastavku suđenja Zavadlavu puštena je snimka s mobitela Filipa Zavadlava u kojoj govori svojoj djevojci Mariji iz Beograda. Snimka je nastala tri dana prije masakra u Varoši.

Filip Zavadlav - Milan Sabic/PIXSELL

U videu kojeg 24sata ima s ročišta održanog jutros, može se čuti kako Filip Zavadlav govori na početku sutkinji da bi zamolio sud da prihvati prijedlog tužiteljstva i produži mu istražni zatvor.

– Meni je u pržunu dobro – rekao je Zavadlav u dijelu ročišta kada se odlučivalo o tome hoće li mu se produžiti istražni zatvor.

U sudnici je puštena snimka s mobitela Filipa Zavadlava na kojoj se čuje njegov glasni plač Filipa Zavadlava, u razgovoru s djevojkom Marijom iz Beograda. Snimka je nastala 8. januara 2020. godine, tri dana prije masakra u Varoši.

“Marija, ja sam s tobom htio imati djecu”, već na početku snimke govori Zavadlav.

Obzirom da je snimka s mobitela i puštena je u sudnici, ne čuje se sve najjasnije.

“Nisam odmah shvatio, upozorila si me na vrijeme…”, govori Zavadlav.

Nakon plača snimka s pucnjevima

Potom se čuje samo njegov plač, pa potom isprekidane rečenice gdje Zavadlav u jednom trenutku kaže “moralo je tako biti”. Rečenice se često prekidaju plačem i njegovim zapomaganjem, a sve je upućeno Mariji.

“Marija, onu san kapu za tebe pripremija, kad iden opet na brod. U k***u san cili, mislin da ovo neće biti dobro završiti. Marija, šta je ovo? Slomljen san skroz. Marija, di si?”

Nakon snimke očajničkog plača i jadanja Mariji s mobitela, puštena je snimka pucnjave. Radi se o snimci na kojoj Zavadlav s prijateljem vježba pucanje iz kalašnjikova u trogirskom zaleđu. Čuje se jedan po jedan pucanj, zatim rafali, pa opet jedan po jedan, zatim više pucnjave odjednom.

Obrana snimkom želi dokazati njegovu neuračunljivost, a Šerić je i jučer i danas kazao da nije zadovoljan psihijatrijskih vještačenjem, odnosno činjenicom da je mu je značajno smanjena neuračunljivost, jer se, kako je rekao, na snimci može čuti da je Zavadlav potpuno neuračunljiv, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh