Region

“Ona je zlatno dijete” – Majka mladića (20) kojeg je tinejdžerka (17) izbola: “Godinu dana su zajedno, dolazila je kod nas u kuću, ne mogu da vjerujem!”

Majka Petra B. koga je sinoć nožem ubola M.P. (17) kaže da nije mogla da zamisli da će se tako nešto desiti i da je u šoku.

Hitna pomoć - Ilustracija/Nezavisne.com

– Više od godinu dana moj sin se zabavlja sa tom djevojčicom. Dolazila je kod nas, igrala se sa mojom mlađom djecom. Fino je dijete, ide u Ekonomsku školu. Oni se jesu svađali, te raskinu, te se pomire, što je za današnje mlade parove normalno, oni teško uspostave neki balans, ali da dođe do ovoga, to nisam mogla da zamislim. Policija me je u četiri sata jutros probudila da mi javi, još sam u šoku – ovako za “Novosti” priča M.G, majka Petra B. kog je sinoć malo prije ponoći izbola maloljetna djevojka sa kojom se zabavljao.

Svemu je prethodila svađa nakon čega je sedamnaestogodišnjakinja nožem ubola Petra koji je hitno prebačen u KC Niš gdje se oporavlja od ubodnih rana.

Šta još mogu da kažem, dobra djeca, dugo se poznaju. Njoj mama nije u zemlji trenutno, sa tatom živi. Očekujem da se i on javi da vidim o čemu se radi, da li oni možda znaju nešto više – rekla je Petrova mama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh