Region

Čedomir Jovanović i njegova žena čekaju peto dijete

Lider LDP-a Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena čekaju svoje peto dijete. Upravo ta vijest je kružila među zaposlenima, a jedan od njih je i potvrdio šta je Čeda podijelio sa njima.

Čedomir Jovanović sa suprugom - Kurir.rs

Kako Republika saznaje, Jovanović je radosne vijesti podijelio sa zaposlenima u kovid bolnici Dragiša Mišović, nakon što je nedavno bio hospitalizovan zbog tumora koji mu je otkriven na kičmi.

U tom momentu kada mu je osoblje saopštilo ružne vijesti, on je izjavio jednu radosnu: – “Au, što prije to da riješim, trudna mi žena” – priča izvor, koji je bio tu u trenutku kada je Čeda to izgovorio.

Stupili smo u kontakt sa Jelenom Jovanović koja je bila vidno iznenađena našim saznanjem, pa nam kroz smijeh nije dala potvrdan a ni odričan odgovor, uz komentar da je saznala od nas da je trudna te da joj je za sada dovoljno što ima četvoro djece, psa i mačku.

Takođe smo pokušali da stupimo i u kontakt sa Čedomirom Jovanovićem ali je njegov telefon bio nedostupan na naše pozive, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh