Region

Detalji teške nesreće u kojoj je poginuo državljanin BiH: Oglasila se policija

Jedna je osoba poginula u naletu osobnog automobila na ralicu u ranim jutarnjim satima na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Jakuševec, doznaje se jutros u PU zagrebačkoj.

Policija - Srbijadanas.com

Policija je objavila neke detalje.

“Danas, 1. veljače oko 5.15 sati na autocesti A3, 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je osobnim automobilom marke VW Passat slovenskih nacionalnih oznaka, a kretao se lijevom prometnom trakom sjevernog kolnika autoceste A3 (dionica prometni čvor Kosnica – Buzin) u smjeru zapada. Dolaskom do 31. km + 400 m nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju ceste (kolnik mokar), vidljivosti te situaciji u prometu. Tada je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog automobila marke Daimler Unimog zagrebačkih registarskih oznaka kojom je upravljao 41-godišnjak, a kretao se istom prometnom trakom istog kolnika u istom smjeru, a u trenutku prometne nesreće zadržavao je smjer kretanja te su na vozilu bila upaljena žuta rotacijska svijetla. U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač iz osobnog automobila, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu”, objavila je policija, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh