Region

Detalji drame: Otkriveno kako je dječak (2) preživio strujni udar

Nesretni slučaj dogodio se u porodičnoj kući.

Dijete - Srbijadanas.com

Dvogodišnji dječak teško je povrijeđen uslijed strujnog udara u Celjskoj ulici u Subotici (Srbija), a sa opekotinama drugog stepena zbrinut je u subotičkoj bolnici.

Nesretni slučaj se dogodio u porodičnoj kući, dijete je zbrinuto u bolnici, a slučaj je prijavljen policiji – kažu iz Policijske uprave u Subotici.

U Opštoj bolnici su potvrdili, da je dijete zadobilo opekotine drugog stepena i da se nalazi na odjeljenju pedijatrije.

Dječak nije životno ugrožen i zbrinut je na pedijatriji, donjiet je u bolnicu sa težim opekotinama od strujnog udara – potvrdili su u Opštoj Bolnici.

U trenutku kada se mališan našao sam u prostoriji, majka je otišla u kupatilo, i niko nije pomislio da bi dijete moglo da doživi nesreću. Pretpostavlja se, saznajemo iz izvora bliskog tužilaštvu, da je dijete vjerovatno dodirnulo utičnicu kada ga je udarila struja i spržila šaku.

Sa slučajem je upoznato Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

Ovo je drugi slučaj u Sjevernobačkom okrugu da je dijete povrijeđeno od strujnog udara. Naime, sedmogodišnjak je prije dvije sedmice u Lovćencu zadobio od strujnog udara teže povrede i opektine, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh