Region

Potvrđene tragične sumnje: Poznato ko su muškarci koji su se smrznuli na Papuku

Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su jučer u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska u Hrvatskoj

Park prirode -PP Papuk

Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9.45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Iako su se isprva pojavile informacije da se možda radi o migrantima, policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

“Danas 26. siječnja (januara) u 12 sati u OB-u Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26–godišnjaku i 38–godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske”, objavili su.

034portal kaže da se radi o dvije osobe koje žive u okolici Velike.

Prema informacijama portala Pozega.eu, a javlja Index.hr, preminuli su na Papuku, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh