Region

Oglasila se Milena Radulović: “Ona je moja sestra”

Glumica Milena Radulović se ponovo oglasila na Instagramu.

Milene Radulović - Kurir.rs

Ona je nedavno otkrila da ju je kao sedamnaestogodišnjakinju si*ovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, dok je u ispovijesti i njena kolegica Iva Ilinčić rekla da je i ona policiji prijavila Aleksića za zlostavljanje.

Radulović se sada na društvenim mrežama oglasila snažnom porukom, govoreći u svoje i Ivino ime.

– Moja sestra, sabornica. Iva Ilinčić, a ima nas još. Važno je da smo jedno, porodica! Ljubav rađa heroje – napisala je Milena na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Miroslav Mika Aleksić, vlasnik škole glume u kojoj je navodno se*sualno z*ostavljao najmanje šest svojih učenica, od kojih su neke bile maloljetne, pod prismotrom policije bio je nekoliko mjeseci, prenosi “Avaz.ba”.

Osim iskaza djevojaka pribavljeni su i drugi materijalni dokazi koji ukazuju na to da su one iza zatvorenih vrata doživljavale strahote.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh