Region

BMW-om se zabio u naplatnu kućicu, jedna osoba poginula

U zagrebačkoj policiji je potvrđeno da je na autocesti A11 kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio kontrilu nad autom pri čemu je smrtno stradala jedna osoba

Hrvatska policija - Facebook

Jutros oko 5:30 se kod Velike Gorice dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo radnik Hrvatskih autocesta.

U zagrebačkoj policiji je potvrđeno da je na autocesti A11 kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio kontrilu nad autom pri čemu je smrtno stradala jedna osoba. Iz policije nisu mogli potvrditi da je poginula osoba radnik HAC-a, javlja Index.

Večernji list neslužbeno doznaje da je vozač BMW-a koji je vozio u smjeru Siska velikom brzinom, prema nekim procjenama oko 150 kilometara na sat, zabio se prateći objekt naplatne postaju Mraclin u u kojem se nalazio radnik HAC-a.

Radnik HAC-a je sjedio za stolom, piše taj list, a automobil je probio zid. Automobil sisačke registracije je, naime, ušao tome u stazu koji je HAC izuzeo iz prometa jer je to besplatan prolaz za humanitarnu pomoć za područje pogođenom potresom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh