Region

Sramno pravdanje doktora koji je napisao gnusne riječi o Mileni Radulović

Hirurg Igor Ignjatović dospio je u žižu javnosti kada je imao uvredljivu poruku, iznijevši mišljenje o Mileni Radulović, dok je u čitavu priču umiješao Medincinski fakultet.

Igor Ignjatović - Screenshot

Kao hirurg radi više od 10 godina, a uz status kliničkog asistenta dodaje da je umjetnik – pesnik, slikar, potom letač i ronilac…

Ihhhh… pa, jbt, „si*ovana”, sa 17? Ma idi u četiri pi**e materine, ako si bila silovana sa 17, a sve otćutala jer si se plašila osude javnosti?????? Nisi rekla roditeljima?? Pa, kakvi su to roditelji??? Možda je i tata podvodio?? Pa je zato ćutala? Hoćemo dalje? Ajde! A ako si dala svojevoljno sa 17 (A TAKO JE 100% BILO) onda si samo još jedna mala dr**a, a Mika baraba!! I to je sve… tjerajte se u k***c! Naročito, ovi koji će sad da počnu da se naknadno javljaju – skandalozna je objava Iganjatovića na Fejsbuku.

Blic” je kontaktirao doktora koji se javio i potvrdio da je on lično napisao sve na društvenoj mreži, a onda probao da izmijeni tok priče.

Generalno ja često razmišljam na drugačiji način. Ne baš tako kao što sam napisao. Ne znam šta mi je bilo. Meni bi više odgovaralo da poslije 20 godina dobrog iskustva sa pacijentima i studentima, vi zaboravite to što je napisano. Znate koliko ima interesantnijih stvari o kojima može da se piše, a ne to. Ja se stvarno ne bih više bavio time. Ostavite tu priču na miru. Značilo bi mi baš – izjavio je Ignjatović.

Pravdanje je nastavio u neobičnom, neuvjerljivom tonu:

Ja kada sam pogledao to, ja nisam mogao da vjerujem da sam takve riječi uopšte napisao. Bio sam šokiran. Stvarno ne znam kako se dogodilo da tako nešto napišem. Imamo svi neke stvari u životu kada nisi baš i kada ti se sve skupi, onda mi je došla žuta minuta i eto napisao sam to. Ne znam kako se dogodilo. Ma nije od kafane. Nemam običaj da tako pišem – kaže ljekar koji je u “postu” izvrijeđao glumicu i njenu porodicu, prenosi “24sedam“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh