Region

Oglasio se Čedomir Jovanović nakon još jedne dobijene bitke: Mudriji za nijansu

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović objavio je danas fotografiju na društvenim mrežama, prvi put nakon što je primljen u bolnicu sa obostranom upalom pluća, a nakon testiranja je utvrđeno da je negativan na koronavirus.

Čedomir Jovanović - Facebook

Kako su ranije javili mediji u Srbiji, Jovanoviću je upala pluća praćena jakim bolovima u grudnom košu i stomaku, što je, kako su rekli u LDP, najverovatnije povezano s teškim oblikom korone koji je imao u julu, prenosi “N1“.

“Hvala svima za beskrajnu podršku… Mudriji za nijansu, lepši ću život sa vama da vodim…”, naveo je Jovanović danas uz poruku “odustaćemo nikad”.

On je u julu 2020. godine bio u Infektivnoj klinici u Beogradu zbog infekcije koronavirusom od koje se uspješno oporavio.

Imao je tešku upalu pluća.

Hvala svima za beskrajnu podršku… Mudriji za nijansu, lepši ću život sa vama da vodim…

#kbcdragisamisovic #odustacemonikad

Objavljuje Čedomir JovanovićUtorak, 19. siječnja 2021.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh