Region

Prva fotografija Čedomira Jovanovića iz bolnice

Lider LDP se osjeća bolje.

Čedomir Jovanović - Screenshot

Lider LDP Čedomir Jovanović koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović, konačno se osjeća bolje, javljaju beogradski mediji, prenosi “24sedam“.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Čedomira Jovanovića iz bolničkog kreveta.

Objavljuje VestiNedjelja, 17. siječnja 2021.

Ljekari su nakon nedjelju dana ispitivanja uspjeli da nađu dijagnozu i Jovanović je odreagovao na terapiju.

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović izjavila je prije nekoliko dana da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

– Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Uslijed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima – navela je Jovanovićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh