Region

Dok je ubica bio u krvavom pohodu, djeca bila u susjednoj sobi, pobjegao motornim sankama

Razumijem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, rekao je jedan poznanik ove porodice

Bisera - Facebook

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, riječi su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u općini Sjenica.

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloljetne djece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je djecu – rekla je za “Blic” rodica ove porodice.

Izvršio samoubistvo
Prema riječima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gdje je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svedočio jedan maloljetnik, inače rođak ove porodice.

Policijska potjera ubrzo je počela, a Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

Komšije porodice su u šoku. Kažu da Enedin T. sigurno nije bio pri čistoj svijesti kad je tako nešto strašno uradio.

Slavili rođenje Bekimovog djeteta
– Razumijem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu djeca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog djeteta. Njegova žena se porodila prije pet dana – naveo je njihov poznanik.

Podsjećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bekima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A., piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh